fbpx

Hieronder ziet u praktijkvoorbeelden van een aantal rimpel behandelingen uit onze kliniek. De foto’s zijn voor en na de behandeling gemaakt. De getoonde afbeeldingen zijn met toestemming van de cliënt geplaatst. Wilt u meer weten over de ervaring van anderen? Lees dan hier verder >>>

Huisartskliniek Elst

Kraaienpootjes ontstaan door overactiviteit van de oogkringspier.
Behandeling met Botox zorgt ervoor dat de oogkringspier zich ontspant zodat de kraaienpootjes vervagen en vaak zelfs helemaal verdwijnen. Effect treedt 2 weken na de behandeling op.

Huisartskliniek Elst

Huisartskliniek Elst

Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren (musculus corrugator en musculus procerus). Deze spieren trekken samen als we boos kijken. Bij samentrekken zal de huid hiertussen plooien zodat er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen. Effect treedt 2 weken na de behandeling op

.

Diepe neuslippenplooien maken uw gelaat smaller, scherper en langwerpiger en geven een strenge uitstraling aan uw gelaat. Zeker als er ook fronsrimpels aanwezig zijn. Uw gelaat wordt hierdoor minder scherp en minder streng. Effect behandeling direct zichtbaar.

Huisartskliniek Elst

De marionetlijn ontstaat met het ouder worden door de inwerking van de zwaartekracht. De marionetlijn wordt oppervlakkig opgevuld, waarna de behandelde zone gemodelleerd door een massage. Vaak wordt een behandeling van de marionetlijn gecombineerd met een behandeling van de neuslippenplooi. Effect behandeling direct zichtbaar.

Huisartskliniek Elst

Verslapping van de kaaklijn (hamsterwangen) op basis van volumeverlies als gevolg van veroudering. Een huidvuller herstelt dit op een natuurlijke manier. Effect behandeling direct zichtbaar.

Huisartskliniek Elst

Een deuk op de overgang tussen neus en wenkbrauwen of een bult op de neusrug worden vaak als storend ervaren. Een huidvuller brengt de neus in model. Effect behandeling direct zichtbaar.

De lippen kunnen goed worden opgevuld en vergroot met huidvullers. Effect behandeling direct zichtbaar.