fbpx

Botox bestaat uit een eiwit: botuline toxine. Dit wordt geproduceerd door de bacterie clostridium botulinum. Tijdens de behandeling krijgt u een aantal injecties. Omdat dit met een zeer dunne naald gebeurt, doen de prikjes weinig pijn. Vergelijk het maar met speldenprikjes. Er zijn diverse redenen waarom u voor botox injecties kunt kiezen. We zetten ze op een rij:

Rimpels

Botox injecties worden het meest gegeven om rimpels te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. De injecties  zorgen ervoor dat de spieractiviteit wordt stilgelegd. Zo kan de spier zich niet meer aanspannen en een rimpel veroorzaken of verergeren. Helpt goed tegen  kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdlijnen. Het kan zijn dat de arts u het advies geeft om u niet alleen met botox injecties te laten behandelen, maar ook met een filler. Dit advies wordt gegeven omdat zo het beste resultaat bereikt kan worden.

Overmatig transpireren

Heeft u last van hyperhidrose oftewel overmatig transpireren? Botox injecties kunnen dit probleem verminderen en zelfs laten verdwijnen. De arts plaatst tussen de 15 en 20  injecties in uw oksels. U kunt meer over deze behandeling lezen op de pagina overmatig transpireren.

Verminderen van migraineklachten

Wij hoeven u vast niet te vertellen hoe vervelend migraineklachten kunnen zijn. Gelukkig kan dit probleem verholpen worden met botox injecties. Bij ongeveer driekwart van de mensen die zich heeft laten behandelen, zijn de klachten verminderd. Laat u informeren tijdens het gratis en vrijblijvende consult.

Gratis en vrijblijvend consult

Wilt u graag een behandeling  ondergaan bij Kliniek Elst? Maak dan direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Tijdens het consult kunt u al uw vragen stellen. Daarnaast informeer ik u zo uitgebreid mogelijk zodat u precies weet wat u mag verwachten van de behandeling. Maak vandaag nog een afspraak.

Waarvoor kunt u nog meer terecht bij Kliniek Elst? >>>>