fbpx

In Kliniek Elst wordt gewerkt met een hecht team. Samen staan wij voor deskundigheid en professionaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze behandelingen in een prettige sfeer plaatsvinden. Natuurlijk is het best spannend om bijv. een ooglidcorrectie te ondergaan. Onze relaxte sfeer wordt steeds weer door onze cliënten gewaardeerd.

Dokter Fonville

…”In 1980 ben ik als huisarts afgestudeerd aan de Rijks Universiteit van Leiden.  Ik heb veel  interesse voor de chirurgie en met name het cosmetische aspect daarvan. Jaarlijks doe ik veel kleine chirurgische ingrepen:

Naast mijn huisartsenwerk in Huissen ben ik in 2013 in Elst een praktijk begonnen speciaal voor cosmetische en chirurgische behandelingen. Kliniek Elst is inmiddels enorm gegroeid en geeft veel voldoening. Wij  doen meer dan 150 ooglidcorrecties per jaar. Daarnaast natuurlijk veel behandelingen met injectables (fillers en botox). Ook hebben wij inmiddels veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van huidverbetering.
Dankbare ingrepen omdat het esthetische aspect ervan vaak ook bijdraagt aan het zelfvertrouwen van mensen. Naast mijn werk als arts (BIG geregistreerd onder nr. 69020985001) ben ik regelmatig in mijn atelier te vinden. Geïnteresseerd in mijn werk? Neem gerust een kijkje

Janneke Schlüter, doktersassistente

Aline Versteeg, verpleegkundige